Undervisningsforløb

I en vekslen mellem teori og praktik, foredrag og oplæg fra forskningsverdenen og erhvervslivet arbejder eleverne med naturvidenskabelige, tekniske og samfundsvidenskabelige problemstillinger i elevaktiverende tværfaglige forløb med fokus på havets ressourcer.
 
Det Maritime Hus tilbyder nogle helt særegne indendørs og udendørs rammer for undervisning og formidling i relation til naturvidenskab, teknik og sundhed. Undervisning tager udgangspunkt i praksisorienteret arbejdsformer, hvor der veksles mellem aktivt ude og friluftsliv, feltarbejde og videnskabelig læring.
Formålet med undervisningen er at præsentere eleverne og deres undervisere for den nye forskning inden for naturvidenskab, teknik og sundhed.

I det enkelte undervisningsforløb vil eleverne over 2 eller 3 dage fordybe sig i naturvidenskabelige, tekniske og samfundsmæssige emner.
 
Nytænkningen i Det Maritime Hus består i, at undervisningen kombinerer aktivt ude liv og friluftliv med natur, teknik og sundhedsvidenskabelige aktiviteter, i laboratoriet, i klasseværelset, - i et samfundsrelateret perspektiv.

I menuen til venstre kan du se hvilke forløb vi tilbyder i nærmeste fremtid samt søge   inspiration i vores tidligere undervisningsforløb.
 

 

 
 
Kerteminde Kommune | Hans Schacksvej 4, 5300 Kerteminde  | Tlf.: 65 15 15 15